Velkommen til den nyeste hundepension i Hadsten

Pogo og Eiko. To dejlige drenge på ferie hos Hundehotel D´ogleterre.

Velkommen til Hotel D´ogleterre

Hundehotel D´ogleterre-den bedste pasning af din hund

Velkommen til Hotel D´ogleterre, den nyeste hundepension i Hadsten som kun handler om din hund. Her bliver din bedste ven gået tur med, aktiveret og trænet i samråd med dig. Jeg tilbyder din ven tre skønne gåture i skov, mark og eng på min. to timer dagligt. Der tilbydes dagligt friske okseben samt en menu til aften som vi sammen planlægger, til de hunde som er vant til at få det. Jeg fodrer med Royal Canin, Marcus Muhle eller BARF fra Kragborg Råfoder.

Alle værelser er 10.5 kvm med en hvilebænk på 2 kvm med ilagt gummimåtte. Til de mindre gæster fungerer den som hule. Der er naturligvis gulvvarme i alle værelser. I alle værelser er der installeret uplight med lysdæmper, hvis gæsten skulle foretrække lidt hyggebelysning til natten. Alle værelser er lyst indrettet og jeg har aldrig mere end fire bokse besat. Der skal være god tid til alle gæster, samtidig med at jeg ønsker et roligt miljø uden for meget larm.

Jeg har taget instruktøruddannelsen ved Danmarks Civile Hundeførerforening, så jeg hjælper gerne med eventuelle udfordringer f.eks lineføring eller andet, mens din hund er i hundepensionen.


Min vision er at skabe tryghed, nærvær og kammeratskab med din hund, samtidig med at jeg kan bidrage med nye daglige oplevelser i forskellig natur. Alle racer er velkomne. Hos mig er det ikke kun dig og din familie der skal på ferie, det skal din hund også. Jeg vil gøre alt for at gøre din hunds ophold hos mig til en fantastisk oplevelse.

Se osse www.dogleterre.com

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.04 | 03:19

sååååååå smuk altså

...
23.01 | 19:58

Den er så sød <3

...
29.08 | 18:43
Om os har modtaget 5
20.01 | 20:42
Hundehotel har modtaget 3
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE